Piesele originale Mazda

Dacă vei folosi serviciile dealerului tău Mazda, vei beneficia de piese originale Mazda, concepute pentru modelul tău fiind montate de către tehnicieni special instruiţi.

Durabile, sigure şi de încredere

Depunem mari eforturi şi avem standarde foarte înalte în ceea ce priveşte fabricaţia şi controlul calităţii pentru piesele de origine Mazda. Doar în acest fel piesele de origine Mazda pot fi atât de fiabile şi sigure, contribuind la acea plăcere pe care o resimţi ştiind că eşti la volanul unei maşini 100% Mazda.

 

Garanţia noastră 

Conform legiilor în vigoare nr.449/2003.

 

Uleiul original Mazda

Uleiul original Mazda este testat special pentru motorul respectiv, pentru a îndeplini cerinţele stricte ale standardelor Mazda. Din acest motiv, recomandăm folosirea uleiului original Mazda în orice circumstanţe. Acesta conţine aditivi speciali pentru reducerea frecării, care este o cauză a pierderii de energie şi a uzării motorului. Datorită acestor aditivi, uleiul original Mazda nu numai că are o contribuţie importantă la consumul redus de combustibil şi nivelul scăzut al emisiilor de CO2, dar asigură protecţia motorului şi atingerea performanţelor specifice Mazda.