Mazda Service

Aici, la Mazda, ne pasă nu numai de maşina ta, ci şi de tine – clientul nostru. Atunci când apelezi la ATP Motors pentru intervenţiile de service, vei avea siguranţa că beneficiezi de servicii profesionale la preţuri competitive.

Preţuri stabilite în mod transparent

Tehnicianul de service îţi va descrie amănunţit lucrările care trebuie făcute şi preţurile cu TVA, inclusiv pentru piesele de schimb, ulei etc., astfel încât vei şti totul dinainte şi nu vei avea surprize neplăcute. După terminarea intervenţiei de service, vei primi informaţii şi despre eventualele necesităţi viitoare în ceea ce priveşte reparaţiile şi întreţinerea.

 

Instruire şi echipamente

Tehnicienii Mazda participă în mod regulat la sesiuni de instruire despre cele mai recente tehnologii, pentru a menţine eficienţa întreţinerii şi diagnosticării. De asemenea, ei investesc în cele mai noi unelte şi echipamente de diagnostic. Tehnicienii Mazda se documentează continuu folosind sistemele de informaţii tehnice pe care noi le punem la dispoziţie, pentru a-ţi asigura servicii impecabile de fiecare dată.

 

Carnetul de service digital

Toate operaţiunile de rutină efectuate la dealerii Mazda sunt stocate securizat în baza noastră de date centralizată, denumită Carnetul de service digital . Acest lucru evită consemnările neautorizate, măreşte valoarea de revânzare a maşinii şi înseamnă că vei putea oricând să primeşti imediat întregul istoric de service al maşinii tale.

 

Service-ul Mazda se adaptează programului tău

Atunci când îţi faci programare pentru următoarea intervenţie de service, vei conveni împreună cu dealerul Mazda cel mai potrivit moment conform programului tău. Nu va trebui să aştepţi. Acesta este ceea ce noi numim service de calitate. Nu eşti de aceeaşi părere?