Mercedes-Benz GLC Plug-in Hybrid

Nu aștepta schimbarea, fii parte din ea. Bucură-te de toate avantajele sistemului de propulsie Plug-in Hybrid: mai multă putere și deplasare fără emisii în oraș.
Oferta Financiară:
Z

Ecotichet în valoare de 20.000 lei

Z

Asigurare CASCO Primele 12 rate gratuit

Z

Avans 15%

Z

Perioadă de finanțare 36/60 de luni

Z

Comision lunar administrare 0 €

Z

Dobândă 3,9% variabilă

Despre tehnologia Plug-in Hybrid
Tehnologia inovatoare Plug-in Hybrid Mercedes-Benz aduce împreună dinamismul si eficienţa motoarelor electrice cu autonomia și confortul motoarelor convenţionale.
Mai multă putere, mai puțin consum
Te poţi deplasa complet electric în traficul din oraș, în timp ce la drum lung te bucuri de puterea suplimentară pe care motorul electric o oferă dar și de un consum redus, datorat funcţionării în parametri optimi a motorului cu combustie internă.
Încărcare
Datorită sistemului plug-in, poţi reîncărca bateria acasă sau la una din staţiile de încărcare publice din ce în ce mai numeroase, iar datorită sistemelor inteligente de recuperare a energiei, bateria se încarcă și în timpul rulării autoturismului.

GLC

Mercedes-Benz GLC Plug-in Hybrid îți oferă 5 moduri de rulare – Confort, ECO, Sport, Electric și Battery Level – astfel încât să ai parte de toată libertatea de care ai nevoie și să profiți la maximum de beneficiile unui model hibrid. În plus, funcția de atenționare acustică, cea de recuperare inteligentă a energiei la frânare și sistemul ECO Assist vor optimiza la maximum fiecare călătorie și îți for oferi o experiență remarcabilă la volan.
Consum de combustibil combinat: min. 1.7 – max. 2.8 l/100 km Emisii CO2 combinate: min. 45 – max. 63 g/km[1] Consum de curent combinat în kWh/100 km (în regim mixt): 18.1 – 20.6[2]

[1] Valorile indicate au fost determinate în concordanță cu metoda de măsurare prescrisă. Valorile indicate sunt “valorile CO2 WLTP măsurate” în acord cu art. 2 nr. 3 din Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2017/1153. Valorile de consum de carburant au fost calculate în baza acelor valori.

[2] Valorile comunicate au fost stabilite conform procedurilor de măsurare impuse. Consumul de curent și autonomia au fost determinate pe baza Regulamentului (EC) nr. 2017/1151. Consumul de curent și autonomia depind de configurația autovehiculului. Autoturismul din imagine este cu titlu de prezentare.

GLC 300 e 4M Ediţie Sport cu avantaj client de 2.764 Euro
Preţ de pornire:

58.920 EUR TVA inclus

GLC 300 de 4M Ediţie Sport cu avantaj client de 2.764 Euro
Preţ de pornire:
61.027 EUR TVA inclus
GLC 300 e 4M Coupé Ediţie Sport cu avantaj client de 2.780 Euro
Preţ de pornire:

64.500 EUR TVA inclus

GLC 300 de 4M Coupé Ediţie Sport cu avantaj client de 2.780 Euro
Preţ de pornire:
66.300 EUR TVA inclus
Pentru o ofertă personalizată, completează formularul de mai jos:

Baia Mare

B-dul Regele Mihai I, nr. 65
Baia Mare, Maramureș

info@atp-group.ro

Oradea

Calea Borșului nr. 34B
Oradea, Bihor

info.bh@atp-group.ro

Cluj

Calea Clujului nr. 4B
Sânnicoară, Cluj

info.cj@atp-group.ro