OMNIPlus

Prin ATP Motors, marca OMNIplus vă oferă servicii pentru autobuzele şi autocarele dumneavoastră Mecedes-Benz şi Setra, în domeniile service, piese de schimb şi accesorii, personalizate individual pentru necesităţile dumneavoastră.

Indiferent dacă este vorba de reparaţii, remedieri după accidente, servicii de mentenanţă, aprovizionare cu piese de schimb originale sau lăcuiri şi lucrări de carosare - la noi veţi descoperi o competenţă privind autocarele care acoperă aproape toate domeniile. Aveţi încredere într-un spectru de servicii, care se afirmă la nivel european, în privinţa calităţii, fiabilităţii, promptitudinii şi a apropierii faţă de client.

 

Numai utilizarea de piese de schimb originale poate duce la un rezultat desăvârşit şi convingător: piesele de schimb şi accesoriile originale pentru autobuze şi autocare Mercedes-Benz şi Setra, calitate garantată OMNIplus. Indiferent dacă sunt pentru înlocuire sau completare - logistica şi documentaţia pieselor de schimb vă oferă o furnizare mondială de piese de schimb şi accesorii originale pentru autobuze şi autocare Mercedes-Benz şi Setra - rapid şi fiabil.


Cardul Service OMNIplus Basic şi Cardul Service OMNIplus Premium se acordă gratuit şi exclusiv clienţilor de autobuze şi autocare Mercedes-Benz şi Setra. Acesta reprezintă biletul dumneavoastră de intrare fără numerar în reţeaua noastră de service din toată Europa - un garant pentru siguranţă şi mobilitate nelimitată.

Verificarea încălzirii şi ventilaţiei

Noi verificăm suflantele de pe acoperiş şi de sub podea, comanda trapelor de acoperiş şi capacele filtrelor vehiculului dumneavoastră, înainte ca temperatura din autobuz să devină prea scăzută pentru călătorii dumneavoastră. În afară de aceasta mai există în program: verificarea funcţionării încălzirii suplimentare, măsurarea valorilor gazelor arse şi curăţarea filtrelor de apă.

Verificarea climei

Chiar dacă afară este arşiţă, călătorii dumneavoastră nu trebuie să transpire. Verificările noastre de service pentru vară cuprind în afară de verificarea instalaţiei de climă, a vaporizatorului şi a capacelor filtrelor, controlarea etanşeităţii, racordurilor cu ajutorul aparatelor detectoare de gaze, înnoirea filtrului deshidrator şi verificarea nivelului agentului de răcire.