Piese Originale

Folosind piese de schimb originale Mercedes-Benz, vă bucuraţi de beneficiile oferite de o experienţă de mai bine de o sută de ani în construcţia de autovehicule şi piese de schimb.

Aceste piese impresionează prin prisma calităţii lor proverbiale, a siguranţei testate şi a fiabilităţii ridicate. Mai mult decât atât, durabilitatea extraordinară şi uimitorul raport calitate/preţ oferă o eficienţă deosebită din punct de vedere al costurilor.

 

Inconfundabile şi inimitabile: specificaţiile producătorului definite cu precizie, cărora li se adaugă verificări amănunţite şi teste cuprinzătoare, garantează faptul că fiecare piesă de schimb originală Mercedes-Benz îndeplineşte cele mai înalte standarde de calitate şi este de ultimă generaţie. Piesele de schimb originale Mercedes-Benz pot fi recunoscute după ambalajul lor inconfundabil cu hologramă.

 

Transparenţa este inclusă la pachet. Sistemele noastre logistice sofisticate garantează că orice piesă de schimb originală Mercedes-Benz de care aţi putea avea nevoie vă va fi pusă la dispoziţie de către Centrul dumneavoastră în cel mai scurt timp posibil - incluzând de asemenea, la solicitarea dumneavoastră, instalarea.

Va punem la dispozitie gama completa de piese de schimb OE Mercedes si de la producători de brand cei mai importanţi, de cea mai buna calitate.