INGINERIE GERMANĂ PURSÂNGE

Descoperă modele urbane, familiale, SUV, electrice, hibride, comerciale. Tehnologia germană. Motoare eficiente. Performanță maximă.

Alege un Opel din oferta noastră

NOUL OPEL ASTRA PLUG-IN HYBRID

Primul plug-in hibrid compact electric de la Opel proiectat, conceput și construit în întregime în Germania.
Experimentează plăcerea condusului zilnic pentru că Opel Astra Plug-in Hybrid este diferit de orice altă mașină care a apărut înaintea sa și deschide calea către o eră nouă, pur și simplu electrică, cu emisii ultra-scăzute.

CORSA E
Descoperă modelul 100% electric CORSA-E- autovehicul german urban pregătit pentru viitor cu o autonomie impresionantă, încărcare rapidă și zgomot minim la viteză maximă.

Noul Corsa este un autovehicul îndrăzneț și pur care subliniază precizia ingineriei germane, cu o parte frontală dinamică, o siluetă atrăgătoare și o parte din spate remarcabilă. Noul Corsa atrage de oriunde l-ai privi.

NOUL GRANDLAND

PROIECTAT PENTRU A FI EFICIENT.

Uită ce știi despre hibrizi, deoarece Grandland Plug-in Hybrid este cu adevărat inovator. Tehnologia sa hibridă plug-in de ultimă oră te va duce mult mai departe decât un automobil electric, reducând emisiile de la evacuare la zero, pentru mai mult timp. Încărcă-l zilnic pentru a profita la maximum de tehnologia plug-in hybrid.

MOKKA-E
Mokka-e reprezintă o declarație îndrăzneață în noul limbaj radical de design Opel. Pur, încrezător și 100% electric, Mokka-e iese în evidență prin funcțiile sale avansate, autonomia impresionantă și performanțele care atrag atenția.

Încarcă-ți modelul rapid, curat și confortabil de acasă sau de la orice stație publică. Obține o autonomie de până la 80% în doar 30 de minute* și profită la maxim de opțiunile de încărcare flexibile ale modelului Mokka-e, care îți oferă încredere și capacitate pentru fiecare călătorie.

MOKKA
Ești pregătit pentru următorul pas în față îndrăzneț, făcut de Opel? Este o combinație de design pur, interior uimitor și cele mai recente sisteme de propulsie de înaltă tehnologie, așadar așteaptă-te la lucruri neașteptate.

Explorează o gamă de transmisii și de tehnologii care îmbunătățesc performanțele pentru a completa perfect nevoile tale și stilul de conducere. Modelul Mokka este disponibil cu o transmisie manuală cu 6 trepte de viteză și o transmisie automată cu 8 trepte de viteză și tehnologie de vârf.

Ai nevoie de ajutor pentru a face o alegere potrivită?

Consultanții noștri sunt aici să îți prezinte cea mai bună soluție.

  Politică de confidențialitate

  Consultanță specializată. Oferte de nerefuzat. Opțional, livrare la adresa clientului.

  Consultanții ATP Motors sunt aici pentru a vă asista pe tot parcusului procesului de căutare și achiziție a unui nou autovehicul. Serviciile noastre standard includ:
  N

  Consiliere specializată pentru achiziție auto

  N

  Consiliere servicii financiare (leasing, credit)

  N

  Consiliere și emitere asigurări

  N

  Trade-in și buy-back

  N

  Asistență autorizată post-vânzare

  N

  Consiliere daune auto

  ATP Motors este dealer autorizat Opel

  Baia Mare

  Bd. București nr.65
  Baia Mare, Maramureș

  Tel: 0362 805 695

  Oradea

  Calea Borșului nr. 34B
  Oradea, Bihor

  Tel: 0359 412 235

  Cluj

  Calea Clujului nr. 4B
  Sânnicoară, Cluj

  Tel: 0372 118 811

  Bistrița

  Drumul Cetatii nr. 52,
  Bistrița-Năsăud, Bistrița

  Tel: 0372 630 900