ATP Group, integrator de produse și sisteme pentru mobilitatea persoanelor și mărfurilor.

BOSCH

În domeniul auto, divizia Bosch Automotive Aftermarket este lider mondial în furnizarea pieselor de schimb pentru autovehicule, a echipamentelor de service şi a altor componente în domeniul aftermarket. În plus, ofera si suport tehnic clienţilor pentru sistemele şi componentele auto.

HENGST

Hengst este o companie lider in domeniul gestionarii lichidelor, sistemelor de ventilatie a carterului, precum si in sisteme de filtrare pentru ulei, combustibil, aer si de habitaclu. In plus, in domeniul tehnologiei industriale si de mediu, dezvolta solutii personalizate pentru aproape toate aplicatiile de filtrare fabricate. Hengst are locatii in Germania, Brazilia, China, India, Singapore si America de Nord.

KNORR – BREMSE

Concernul Knorr-Bremse, cu sediul social în München, este lider pe plan mondial în producţia de sisteme de frânare pentru vehicule feroviare şi utilitare. Acţionând ca un factor de progres tehnologic, Knorr-Bremse este de mai bine de 110 de ani iniţiatoarea dezvoltării, producţiei, distribuţiei şi service-ului sistemelor moderne de frânare.

ZF

Cu tehnologie înaltă și produse dovedite, ZF ajută la transportul mărfurilor din punctul la A la B și ajută oamenii să ajungă la destinație în condiții de siguranță. Ca lider mondial în tehnologia de transmisie și șasiu, precum și în tehnologia de siguranță activă și pasivă, ZF operează în special în industria de autoturisme și vehicule utilitare. Datorită cercetărilor intense, ZF dezvoltă tehnologii relevante pentru megatrendele eficienței, siguranței, conducerii autonome, e-mobilității și digitalizării.

WEBASTO

Grupul Webasto este o companie globală de sisteme inovatoare, parteneră pentru majoritatea producătorilor de automobile, aflându-se printre cei mai mari 100 de furnizori din industria auto la nivel mondial. Compania desfășoară o activitate intensă în domeniul producției de trape, acoperișuri panoramice și sisteme cabrio, precum și sisteme termice. La ora actuală se consolidează și divizia de E-Solutions & Services, care dezvoltă sisteme de baterii și soluții de încărcare.