MAȘINA PERFECTĂ TE AȘTEAPTĂ LA ATP MOTORS

Consiliere profesionistă, servicii avantajoase și asistență pe toată durata procesului de achiziționare.

Auto Noi

La noi găsești diversitate la cel mai bun preț împreună cu servicii personalizate pentru achiziționa mașina ideală pentru nevoile tale.

Descoperă acum ofertele noastre pentru Mercedes-Benz, Suzuki, Opel și Mazda.

Auto Rulate

Te așteptăm cu o gamă largă de mașini autorulate: turisme, utilitare, camioane sau remorci, la care beneficiezi de numeroase avantaje.

Poți beneficia de extensia garanției, verificarea istoricului, dar și de servicii de cosmetizare și soluții de finanțare.

Oferte Wow Auto Shop

Bază de date actualizată în fiecare moment pentru ca tu să poți vedea cele mai noi oferte.

NOU
GLS 400 d 4MATIC
102.745 EUR + TVA
NOU
VITARA Hybrid Passion 1.4
17.911 EUR + TVA
RULAT
Volkswagen Passat
6.881 EUR + TVA

MĂRCILE NOASTRE

Combinăm auto noi de la mărci cunoscute prin calitatea demonstrată de-a lungul timpul cu o selecție excelentă de vehicule rulate. ATP Motors este partenerul ideal atunci când sunteți în căutarea unor turisme, utilitare, camioane, remorci sau utilaje de construcție.

SERVICE AUTO MULTIMARCĂ

Fie că aveți un autoturism, o camionetă sau un camion, vă puteți baza pe asistența unei echipe cu pregătire de specialitate pentru soluții la toate problemele autovehiculul dumneavoastră.

La centrele noastre autorizate se stabilesc diagnostice precise care vor fi rezolvate prin utilizarea celor mai avansate tehnici.

DEALER DE ÎNCREDERE PENTRU MAȘINI NOI ȘI AUTORULATE

Auto noi și autorulate

La ATP MOTORS găsești servicii de calitate la cele mai bune prețuri, oferim consiliere specializată pentru procesul de achiziție auto cu o gamă largă: Mercedes-Benz , Suzuki, Opel, Mazda, ATP Trucks , Ford Trucks, Man, Hsun, Shantui.

Servici mobilitate și închireri auto

Beneficiezi de servicii de mobilitate în cazul incidentelor neprevăzute și servicii de închireri auto de unde poți alege mașina potrivita pentru nevoia ta la cele mai bune prețuri de pe piață.

Reparații caroserie și consiliere daune auto

Oferim servicii de reparații caroserie și suntem alături de tine în orice moment prin consiliere daune auto. La noi vei găsi birouri de decontare directă cu principalii asiguratori din România.

Service auto și întreținere

La noi găsești servicii de întreținere și reparații pentru orice tip de autovehicul. Operăm cu cele mai noi softuri de pe piață, oferim soluții și rezolvăm eventualele probleme pe care autovehiculul tău le întâmpină.

Servicii financiare (CREDIT, LEASING)

Te consiliem în alegerea celui mai potrivit tip de serviciu financiar. Activăm contracte de credit sau de leasing pentru clienții noștri și emitem asigurări auto pe loc.

Test drive gratuit

Poți programa acum un test drive și te așteptăm în centrele noastre de vânzare pentru a avea parte de o nouă experiență care să te ghideze în vederea cumpărării.
Ne aflăm în 4 orașe, în fiecare dintre acestea existând un centru de vânzare cu o gamă diversă de oferte și servicii special create pentru clienții noștri.

Baia Mare

Bd. București nr.65.
Baia Mare, Maramureș.
Tel: 0362 805 695

Oradea

Calea Borșului nr. 34B
Oradea, Bihor.
Tel: 0359 412 235

Cluj

Str. Clujului nr. 4B.
Sânnicoară, Cluj
Tel: 0372 118 811

Bistrița

Drumul Cetății nr.52.
Bistrița, Bistrița-Năsăud.
Tel: 0372 630 900

Adresa:

Bd. București 65, 430012, Baia Mare, Maramureș, Romania

Email:

info@atp-exodus.com

Telefon:

+40 362 805 695
+40 362 413 20
Social Media